Akció!

Trigger pont önmasszírozó

11 990 Ft 9 990 Ft

Cikkszám: AM01 Kategória:

Leírás

!ELŐRENDELHETŐ!

Egyszerű önmasszírozó eszköz a minőségi fájdalomcsillapításhoz. A trigger pont önmasszírozó, könnyű, tartós és könnyen használható.

Mint egy kampót,  egyszerűen helyezd az eszközt a válladra, vagy tested bármelyik részére és használd a terápiás göböket, hogy felszabadítsd a feszült és beállt izmokat.
Szabadulj meg a fájdalomtól közvetlen nyomással a nyakadon, a hátadon, vagy bárhol a testeden, ahol feszültséget érzel. Az egyedülálló többcélú fogantyúk segítségével könnyen tudod használni. A terápiás göbökkel és a kampószerű kialakítással a nehezen hozzáférhető pontokhoz is könnyedén hozzáférsz, ezzel olyan pontokon oldhatod a feszültséget, amit eddig csak a masszőröd tudott elérni. Csak fogd meg a fogantyúkat, és finoman nyomd a kampót a kezelni kívánt területre. A szöget és a nyomás erősségét szabadon kontrollálhatod, ahogy neked a legmegfelelőbb. Ha az izmok fellazulnak, az adott helyen serken a véráramlás.

Gyorssegély lehet, ha reggel alig bírsz kikelni az ágyból, egy hosszú munkanap után, vagy ha egy hirtelen mozdulat után beállnak az izmok.

FONTOS!
Jelenleg házhoz nem szállítok, csak a megadott szalonokban lehet átvenni.
(Fodormenta Gyógyászda, Böbe Kozmetika)
Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdésed van, hívj bátran: +36/30-219-6984

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.