Kérdések és válaszok

Összegyűjtöttem az összes kérdést, ami valaha felmerült bárkiben. Még olyan kérdéseket is megválaszolok, amiket nem mertél volna megkérdezni.

1. Masszázzsal kapcsolatos kérdések

1.0 Mi a masszázs menete?

Megérkezel a megbeszélt időpont előtt 5 perccel, majd a masszőr tárt karokkal fogad. Ezután kapsz egy papucsot és innivalót, ha kérsz. Majd a Masszőr bekísér a szobába, ahol a masszázst végzi, majd magadra hagy, hogy nyugodtan le tudj vetkőzni. Miután felfeküdtél az ágyra, szólítod a Masszőrt, aki már alig várja, hogy végezhesse hivatását. Betakargat, igény szerint kicsi vagy nagy törölközővel, majd jól megmasszíroz. Miután ennek vége, a Masszőr kimegy a szobából, felöltözöl, igény szerint iszol, majd fizetsz, megbeszélitek a következő időpontot, és elégedetten távozol. Majd ahogy elhagytad az üzletet, már szólsz is minimum 5 ismerősödnek, hogy micsoda fantasztikus helyen jártál.

1.1 Fáj-e a masszázs?

Igen! Rettenetes kínok között lehet vergődni, és komoly sérüléseket szerezni, amennyiben rossz masszőrt választunk. Nagyon javallott olyanhoz menni, aki garanciát vállal a munkájára, mert ez egy egyértelmű jele annak, hogy kifogásolhatatlan munkát végez. De hogy mindenkit megnyugtassak, egy jó masszőrnél nem fáj semmi, maximum akkor, amikor eltalálja a legfájósabb pontunkat, de az is kellemes fájdalom.

1.2 Van garancia a masszázsra?

Természetesen! 100% elégedettségi garanciát vállalok a munkámra, mivel számomra fontos, hogy teljesen el tudj lazulni, és bízz bennem. Nálam nem kell attól félni, mi lesz, ha lecsalok 10 percet, vagy csak simogatlak. Annyi lesz, hogy élsz a garanciával, én meg tanulok a hibámból.

1.3 Mit csináljak masszázs után, és mit ne?

Masszázs után próbálj meg lazítani. Ne nagyon dolgozz már, főleg ne stresszelj, és a kertet se akkor ásd fel, mivel elvész a remek masszázs hatása!

1.4 Szabad-e enni előtte?

Nem ajánlott, bár nem tilos. Ez emberfüggő, mindenki más. Valakinek hányingere lesz, de én már feküdtem fel úgy az ágyra, hogy még rágtam a falatot. Ha biztosra akarsz menni, 1 órával előtte már ne egyél.

1.5 Szabad-e inni előtte?

Ez is emberfüggő, de ezzel még soha senkinek nem volt gondja, szóval masszázs előtt közvetlenül is nyugodtan ihatsz, sőt meg is foglak kínálni egy pohár vízzel. Alkoholt tilos inni!

1.6 Kell e fürdeni előtte?

Nem kell. Amennyiben úgy érzed magad komfortosan, természetesen letusolhatsz, erre a Fodormenta Gyógyászdában lehetőség is van!

1.7 Mennyit szabad késni?

0 percet. De ha mégis késnél, nem lesz fejleharapás, mivel mindenki késett már. Azonban ha utána egyből jön a következő vendég, akkor sajnos annyival kevesebb ideig tart a masszázs, mint amennyit késtél. A rövidített masszázsért nem jár kedvezmény, ugyanúgy teljes árat számítok fel.

1.8 Le lehet-e mondani az időpontot?

Igen, le lehet! Bárkivel bármikor bármi előfordulhat, így ebben az esetben se lesz probléma, és amennyiben időben szólsz, nem is lesz semmilyen következménye! Ha minimum 4 órával az időpontod előtt mondod le, akkor én se járok pórul, mert még be tudok mást tenni az időpontodra. Azonban ha 4 órán belül mondod le, akkor a következő alkalommal a lefoglalt, majd lemondott szolgáltatásnak az 50%-át ki kell fizetned. Természetesen az első pár alkalommal nincs ilyen szigor, csak akkor, ha rendszer van belőle. Ez azt jelenti, hogy fél évenként kétszer mondhatod le későn az időpontodat, és csak a harmadiknál kell már ráfizetni.

1.9 Át lehet-e rakni az időpontot?

Természeten a végtelenségig lehet csiki-csukizni az időponttal, amennyiben időben szólsz (minimum 4 órával a megbeszélt időpont előtt).

1.10 Mennyire kell levetkőzni?

Hátmasszázsnál deréktól felfelé mindent le kell venni, deréktól lefelé a nadrágot le lehet venni, ha kényelmetlen, zavar, vagy nyom a gomb/öv, de nem kötelező. Testmasszázsnál alsóneműig le kell vetkőzni, zokni maradhat mindkét esetben. Az alsóneműt kérem fennhagyni, mert ez nem olyan hely. Az ékszereket is érdemes levenni, a nyakláncot mindenképp, erre kifejezetten van ékszertartó. Talpmasszázsnál elég a zoknit levenni, nadrágot pedig feltűrni.

1.11 Csendben kell lenni, vagy lehet beszélni?

Ezt Te döntöd el! 3 fajta Vendég van. Az első, aki lefekszik és egy mukkot sem szól, ez a fajta vendég általában aludni is szokott. A második, aki a masszázs első felében kibeszéli magát, ha már ismeri a masszőrt, akkor megbeszélik az ügyes bajos dolgokat, kivel mi újság, majd a masszázs második felében elcsendesül, esetleg elalszik. A harmadik, akinél egy másodpercig nincs csend. (Igen ez is a kikapcsolódás egy módja)
Ha te egy negyedik vagy ötödik fajta vagy, akkor is szívesen várlak!

1.12 Mit hozzak magammal?

Legfőképpen jókedvet. Minden mást, olajat, törülközőt, papucsot, stb. biztosítok. És mindezek természetesen benne vannak az árban, nem kell külön megvenni a lepedőt, mint egyes helyeken.

1.13 Mikor nem ajánlott a masszázs? A következő esetekben nem javallott a masszázs:

– akut gyulladás
– daganatos megbetegedés
– fertőző betegség
– fertőző bőrbetegség
– friss trauma pl.: törés, rándulás, ficam, izom­ és szalagszakadás
– heveny reumatikus folyamatok
– lázas állapot
– menzesz első 3 napja
– műtétek utáni lábadozási időszak
– nem kezelt, kiugróan magas vérnyomás
– nem kompenzált szívpanaszok
– perifériás keringési problémák pl.: érszűkület – fekély – visszér bántalmak – mélyvénás trombózis
– sebek, hámhiány
– szellemileg sérült beteg
– TBC
– terhesség
– vérzékenység pl.: gyógyszer, betegség, leukémia miatt

2. Velem, azaz a Masszőrrel kapcsolatos kérdések

2.0 Csinálok-e egészségügyi masszázst?

Nem végzek semmilyen egészségügyi tevékenységet! A szakterületem a frissítés és lazítás, ebben akarom eléri a kiválóságot, és egyelőre a vendégeimnek se volt ez ellen kifogásuk.

2.1 Erotika?

Meg se próbáld.

2.2 Milyen anyagokat használok a masszázs során?

Extra szűz olívaolajat használok , ebbe illóolajat teszek (igen, ez az, amire más helyeken illóolajos masszázsként hivatkoznak). Természetesen van lehetőség natúr olajra is, amennyiben nem tetszik egyik illat se, vagy ha allergiás lennél valamelyikre. Szóval én kotyvasztok mindent, nem használok előre bekevert masszázsolajokat. Emellett még vannak titkos szuper krémeim is, amiket majd rád kenek, ha eljössz hozzám.

3. Fizetéssel kapcsolatos kérdések

3.0 Mikor kell fizetni?

Fizetési módonként változó. Készpénz esetén masszázs után. Minden más esetben masszázs előtt.

3.1 Lehet kártyával fizetni?

Igen! Azonban ezt csak itt a weboldalon tudod megtenni, a helyszínen kártyás fizetési lehetőség nincs.

3.2 Hova kell utalni?

Hajabács Ábel, 11600006-00000000-81040973, ERSTE Bank

3.3 Mivel lehet fizetni?

Helyszínen CSAK készpénzzel lehet fizetni! Neten bankkártyával, SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H), banki utalással, Paypallal, Bitcoinnal

3.4 Ajándékutalvány kapható?

Természetesen! Vagy helyben veszed meg az utalványt, vagy e-mailben küldök egy kinyomtatható verziót, a döntés a Tiéd! Részletekért vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén.

4. Egyéb hihetetlenül érdekes kérdések

4.0 Ki masszírozza a masszőrt?

Egy másik masszőr.

4.1 Nem undi más embert fogdosni?

Nem, és nem fogdosunk, hanem masszírozzunk.

4.2 Nem unalmas egész nap ugyanazt a zenét hallgatni?

De igen az, ezért minden nap más zenét teszek be.

4.3 Nem fáradnak el a kezeid?

Nem, mert hozzászokik az ember a munkához. Akkor fárad el, amikor kifejezetten sok a vendég.

4.4 Nem baj, ha szőrös vagyok?

Miért lenne baj?

4.5 És ha dagi vagyok?

Hidd el, Téged jobban érdekel, mint engem.

4.6 Pattanások, ragyák, egyéb…?

Ugyan kérlek, ez a szakma része.

4.7 Mi van, ha becsúszik egy puki?

Együtt nevetünk, és ha szeretnéd én is pukizok egyet.

4.8 Lehet ordítva nyögni?

Ha ez minden vágyad, ezen ne múljon.

4.9 Biztos nagyon szerencsés a Párod, hogy kifogott egy masszőrt.

Nem, nem az. Otthon én sem dolgozom. De azért néha megmasszírozom.

6tutituzpp2

6 tuti tipp, hogy soha többé ne álljon be a hátad

Ha az első ötöt betartod, én mint masszőr, csődbe megyek!